Riippumatot vertailussa

Riippumatto hyttysverkolla

Tasaisen telttapaikan etsimiselle, teltan pystyttämiselle ja hikevän yön viettämiselle on vaihtoehto, yöpyminen riippumatossa. Lisäksi kun haluat viettää aikaasi ja nukkua yösi ilman häiritseviä siivekkäitä, önniäisiä ja mönkiäisiä, on riippumatossa syytä olla toimiva hyttysverkko.

Jos suunnittelet riippumaton hankkimista, lue alla oleva vertailu hyttysverkolla varustetuista riippareista.

Ticket To The Moon PRO HAMMOCK

Tässä riipparissa hyttysverkko ja riippumatto on pakattu pieneksi ja kevyeksi kuljetuspussiin. Helppo kuljettaa mihin tahansa.

Hyttysverkko on tiheä, josta pienetkään ötökät eivät pääse läpi, eivät siis mäkäräisetkään. Raitis ilma kuitenkin kulkee hyvin. Hyönteisverkon vetoketjuissa on neljä vedintä jotka helpottavat siirtymistä mattoon ja siitä pois. Riippumatossa on harjanaru ja säilytyspussukan voi ripustaa naruun esim. puhelinta varten.  Riippumaton materiaalina on korkealaatuinen Crinkle Nylon – kangas joka kestää kosteutta ja jos kastuu, kuivuu nopeasti. Reilu mitoitus auttaa löytämään paremmin hyvän asennon. 

Riippumatossa on valmiit kiinnityslenkit underquiltia eli alushuopaa varten. 

Värivaihtoehtona on maastonvihreä.

Kiinnitysköydet eivät sisälly riippumaton hintaan. 

Koko: 325cm x 140cm

Kankaan pituus 310cm

Painoraja 150kg

Hyttysverkon tiheys 200 reikää / cm2

Konepesu: 30°

Ticket To The Moon – kankaat ovat Öko-Tex-Standart 100 Sertifioituja. 


 DD Hammocks Frontline

Vertailumme paras riippumatto!

Laadukas hyviä käyttökokemuksia ja arvosteluja saanut hyttysverkolla varustettu riippumatto. Tästä riippumatosta löytyy lisäksi paljon hyödyllisiä ominaisuuksia!

Kulku riippumattoon on helppoa sillä vetoketjut ovat molemmissa laidoissa. Vetoketjut voi avata helposti sisä-tai ulkopuolelta. Käyttömukavuutta lisää neljä pikkutaskua ja kaksi ripustuslenkkiä tarpeellisia tavaroita varten. Lisäksi materiaali on hyvin hengittävää mutta ei vedenpitävä. Jos kaipaat vedenpitävyyttä, vaihtoehtonasi voi olla DD Hammocks Travel. Vedenpitävyys vähentää kuitenkin hengittävyyttä. Jos siis käytät riippumattoa pääasiassa lämpimillä keleillä, hengittävyys on pelkkää plussaa. Riipparissa on kaksoispohja, jolloin makuualusta pysyy hyvin paikoillaan eikä maasta hohkaava kylmä ilma pääse yllättämään. 

Pakkaukseen kuuluvat kevyet kaarenpätkät jotka levittävät hyttysverkon auki. Kun olet sisällä riippumatossa, kaaret pitävät hyttysverkon asennossaan kauempana kasvoista. Hyttysverkko on mahdollista avata toisesta tai molemmista reunoistaan ja sitoa se ylös. 

Jos et tarvitse hyttysverkkoa ollenkaan, riippumaton voi kääntää ylösalaisin, jolloin se ei ole tiellä. Riippumatto on tällöin tavallinen kesäinen lekottelupaikka, esteettömällä näköalalla.

Huomioi, että tätä riippumattoa ostaessasi että pakkauksessa on mukana ripustusnyörit ja kaarenpätkät.

Riippumaton paino varusteineen 1170g

Koko: 270cm x 140cm

Painoraja: 125kg

Sopii max 195cm henkilölle.

Eagles Nest Outfitters  (ENO) JUNGLENEST HAMMOCK

Helppokäyttöinen, pakattuna pieneen tilaan mahtuva riippumatto. Tarpeellisilla ominaisuuksilla varustettu riippari jossa on integroitu hyttysverkko. Verkon voi halutessaan pakata pois. Verkossa on vetoketjullinen oviaukko. Kaari levittää hyttysverkon tilavaksi. Riippumatto on kestävää ja kevyttä 40 D NewWave polyamidia. Tasku esim. puhelimelle.

Huomioi että ripustustarvikkeet on ostettava erikseen.

Paino: 567g

Koko: 300cm x 140cm

Painoraja: 136kg

RIIPPUMATOT ILMAN INTEGROITUA HYTTYSVERKKOA:

Ticket To The Moon Original Hammock

Jo pelkkä myyntipakkaus saa hyvälle tuulelle. Puolikuun muotoinen pakkaus on kuin leveä hymy. Ticket To The Moon riippumatot ovat laadukkaita, kevyitä ja kestäviä riippumattoja. Materiaali on korkealaatuista ja hengittävää laskuvarjonailonia. Kangas kestää kosteutta ja kuivuu nopeasti.

Riippumatto on tilava, painorajat huomioiden jopa kahdelle henkilölle. 

Hammock on listattu Madventures – seikkailijan oppaan ”Must have TOP-10” varustelistalle.

Hammockilla on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Huomioi että ripustusköydet eivät kuulu hintaan.

Paino: 600g

Painoraja: 200kg

Koko: 290cm x 200cm

Pesu: 30°

Ticket To The Moon Hammock Compact

Edullinen vaihtoehto, useita värivaihtoehtoja! Tämä riippumatto on kuitenkin edullisuudestaan huolimatta laadukas laskuvarjokankainen riippari. Helppo ja kevyt pakata ja ripustaa. 

Materiaali kestää kosteutta ja kuivuu nopeasti. Miellyttävä pötkötellä, hyvä asento löytyy helposti. 

Pakkauspussi on ommeltu kiinni riippumattoon joten pysyy hyvin tallessa.

Huomioi että ripustusköydet on ostettava erikseen.

Painoraja: 200kg

Koko: 290cm x 155cm

Pesu 30°

HYTTYSVERKKO:

Ticket To The Moon Compact – ja Original – riippumatoille on saatavilla juuri näille malleille suunniteltu hyttysverkko. Hyttysverkko kiristetään molemmista päistä riippumaton narujen kohdalta ja asentaminen käy siten kätevästi. Verkko tulee riippumaton ympäri kauttaaltaan jääden roikkumaan riippumaton ripustusnarun ansiosta. Kun hyttysverkko roikkuu eikä ole tiiviisti riippumaton alapuolella, eivät hyttyset pääse pistämään alakautta kankaan läpi. 

Verkko toimii myös muiden yhden tai kahden hengen riippumatoissa. 

Verkon silmäkoko on 200 reikä/m2 joten se suojaa pieniltäkin ötököiltä. Testattu ja hyväksi todettu. 

Vetoketju on kaksisuuntainen, laajalti avautuva.

Mitat: 300cm x 130cm

Paino. 450g