Scandinavian outdoor

Scandinavian outdoor on kotimainen, ulkoilutarvikkeita tarjoava yritys. Sillä on laaja valikoima liikkuvalle ihmiselle tarkoitettuja tuotteita. Vaatteita, jalkineita, välineitä eri urheilulajeihin ja retkeilyyn. Verkkosivuja selatessa ei voi olla innostumatta. Täältä löytää vaikka mitä! Sellaistakin mitä ei yleensä verkkokaupoissa ole. Tuntuu kuin olisi tavannut sen parhaan tyypin joka saa innostuksen kipinän roihahtamaan. Se kipinä vie kohti luontoa. Siitä voimaa saavaa ja sitä kunnioittavaa.  

Scandinavian outdoorin verkkokauppa ei ole pelkkä verkkokauppa. Sivuilla viihtyy muutenkin esimerkiksi Elämää ulkona – blogia lukiessa. Blogitekstit ja oppaat  käsittelevät retkeilyä ja antavat vinkkejä varusteiden hankintaan. Tekstit käsittelevät myös tärkeää asiaa, eli varusteiden huoltoon liittyviä asioita.  Kun jonkin vaatteen tai varusteen ostaa, on hyvä pitää siitä huolta jotta se säilyy hyvänä ja käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään. Ekologisesti ja myös oman lompakon kannalta on järkevämpää pitää huolta kuin ostaa uutta kun tuote saa käytössä kolhuja.  

  • Elämää ulkona – klubi
  • Vuokraamo
  • Korjauspalvelu
  • Kierrätys
  • Elämää Ulkona – metsä
  • Facebook ja Instagram

Elämää ulkona – klubi

Liittyminen Scandinavian outdoorin omaan klubiin on maksutonta  mutta hyödyllistä. Kuukausittain vaihtuvat klubitarjoukset ovat valikoituja tuotteita alennetuilla hinnoilla. Katso kuukauden tarjoukset tästä. Klubilaisille on tarjolla myös lisäalennuksia eri tuoteryhmistä rajoitettuina aikoina. JUURI NYT TALVITAKIT JA KENGÄT 20% LISÄALE!

Klubilaisia hemmotellaan myös ilmaisilla retkeily- ja ulkoiluaiheisilla tapahtumilla.  Tapahtumia järjestetään myymälöissä ja luontokohteissa. Myös suksien ja laskettelusuksien testipäiviä on järjestetty.

Klubiedut saa niin verkkokaupassa kuin myymälässä asioidessasi. Myymälöitä on seitsemällä paikkakunnalla: Vantaa, Tampere, Pirkkala, Helsinki, Raisio, Pori ja Salo

Jos olet partiolainen tai Suomen ladun jäsen, rekisteröitymällä Scandinavian outdooriin saat -10% alennuksen kaikista tuotteista. Lue tästä lisää.

Scandinavian outdoor outlet

Jokaisessa verkkokaupassa on outlet! Niin tässäkin. Scandinavian outdoor OUTLET on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka! Toisinaan alennetuista tuotteista voi löytyä todellisia helmiä. Juuri se tuote, mitä on etsinytkin tai mitä huomaa tarvitsevansa. Käy heti katsomassa tarjonta!

Vuokraamo

Kaikkea ei tarvitse itse ostaa ja omistaa. Vuokraaminen tulee usein edullisemmaksi kuin ostaminen. Nykyisin voikin vuokrata monenlaisia hyödykkeitä. Scandinavian outdoor palvelee asiakkaitaan tässäkin.  Verkkosivujen kautta voi vuokrata retkeilyvarusteita kuten telttoja, makuualustoja, rinkkoja ja trangioita. Myös pyöräilylaukut ja vaellussauvat kuuluvat valikoimaan. Vuokratut tuotteet voi noutaa Helsingin, Vantaan, Pirkkalan tai Raision myymälästä. 

Valitse ensin mistä haluat varusteet vuokrata. Sivulle avautuu  saatavilla oleva valikoima. Valitse vuokrausajan ajankohta ja pituus. Vuokran hinta määräytyy vuokrausajan pituuden mukaan. 

Huomioi, että vuokratut välineet tulee palauttaa puhdistettuina ja kuivina. 

Korjauspalvelu

Kun takista tai vaelluskengästä hajoaa vetoketju ei sitä kannata heittää roskiin jos se on muutoin hyvä ja pidetty vaate. Korjaustaitoinen henkilö voi kuulua lähipiiriisi tai hyvällä tuurilla asuinpaikkakunnallasi on ammattilainen jossa homma hoituu näppärästi. Keskustelupalstoilta voi toisinaan lukea kyselyjä, joissa haetaan apua näihin ongelmatilanteisiin.

Scandinavian outdoorilla on helppokäyttöinen korjauspalvelu. Valitset vain tarvittavan palvelun, maksat sen verkkokaupassa ja lähetät korjattavan tuotteen postitse. Saat sen korjattuna takaisin 1 – 3 viikon aikana. Vaate palautuu noin viikossa, kengät 2 – 3 viikon aikana. Vuokraamossa näkyvään palveluhintaan sisältyvät myös postimaksut. 

Korjauspalvelun kautta voi korjauttaa esimerkiksi kalvovaatteeseen tulleen reiän, sauman tai vaihtaa vetoketjun. Myös vaelluskenkien huolto ja korjaus onnistuu. 

Korjauspalvelun tuottaa yritys nimeltä Vuota, joka tekee yhteistyötä Scandinavian outdoorin kanssa. Vuota koostuu ammattitaitoisista ompelijoista ja suutareista. Vuota haluaa edistää käsityöläisammattien arvostusta ja vähentää vallitsevaa kertakäyttökulttuuria. Korjaaminen ja huoltaminen on ekoteko ja käy ajan mittaan edullisemmaksi kuin uuden ostaminen. Lisäksi työn teettäminen ammattilaisella tukee työllisyyttä. 

Emmy

Scandinavian outdoor tekee yhteistyötä myös Emmyn kanssa. Emmy on suomalainen yritys joka haluaa edistää kiertotaloutta. Emmy kannustaa ostamaan laadukkaita tuotteita ja kierrättämään ne. Valikoimasta löytyy lasten, miesten ja naisten merkkivaatteita, kenkiä ja asusteita. Yhteistyö Scandinavian outdoorin kanssa on edesauttanut uuden osaston avaamista joka on ulkoilu ja retkeily. Nyt Emmyn  kautta voi siis kierrättää myös  hyväkuntoisia ulkoilu-ja retkeilyvaatteita.

Kierrätys palkitaan myyntituottona tilille tai lahjakorttina Scandinavian outdoorille. 

Elämää Ulkona – metsä

Metsä. Paikka missä voi rauhoittua. Paikka missä voi hengittää vapaasti ja kokea olevansa osa luontoa.

Yhteistyökumppaneidensa ja asiakkaidensa kanssa Scandinavian outdoor haluaa tukea luontoa. Retkeilyn ja ulkoilun mahdollistaminen metsissä myös tuleville sukupolville on Scandinavian outdoorille lähellä sydäntä oleva asia. 

Scandinavian outdoor kerää ja lahjoittaa Luonnonperintösäätiölle varoja. Yhdessä he etsivät metsäalueen etelä-Suomesta josta lahjoitusten avulla perustetaan Elämää Ulkona – niminen  metsänsuojelualue. Tämä metsä tulee olemaan alue, jossa on merkittyjä reittejä ja se on kaikille avoin. Suojelualue tullaan perustamaan vuoden 2023 kuluessa. 

Lahjoituksen voi tehdä eri tavoin: 

  • verkkokaupan kassalla ostosten maksamisen yhteydessä
  • ostamalla Elämää Ulkona – tuotteita
  • ilman ostosten tekoa keräämällä ostoskoriin “metsänsuojelija” sertifikaatin