Dermosil – tuotteet

Tästä suoraan Dermosil OUTLET-sivulle. Tuotteita vieläkin edullisempaan hintaan!

Kesä on täällä. Vihdoinkin. Pitkän, noin puoli vuotta kestäneen lumisen kauden jälkeen valo viimein voittaa ja lumet sulavat. Hiihto, laskettelu ja muut talviset lajit saavat hetkeksi siirtyä tauolle. Lisääntyneen valon määrä houkuttelee viettämään enemmän aikaa ulkona. Lämpenevä ilma hyväilee ihoa pakkaskauden ja talviviiman jälkeen. Mieli, vaatetus ja ihonhoidon tuotteet kevenevät. Aurinko saa ihon hehkumaan ja usein meikkituotteetkin ovat ohuempia ja raikkaampia talveen verrattuna.

Dermosil-tuotteet ovat hyviä ja edullisia vaihtoehtoja niin ihon puhdistukseen, suojaamiseen ja muuhun kaunistautumiseen. Dermosilin historia ulottuu vuoteen 1983. Vuodesta 1988 tämä perheyritys on keskittynyt ihonhoitotuotteisiin. Vastuullisesti toimiva yritys on laajentunut rajatulle henkilöstöryhmille tilatuista tuotteista kaikkien saataville. Ehkä sinäkin olet tottunut siihen, että esimerkiksi joku henkilö työpaikalla tai muu tuttusi keräilee säännöllisin välein Dermosil-tilauksia? Tiesitkö, että nykyisin jokainen voi halutessaan tilata tuotteet suoraan Dermosil – verkkokaupasta.  Sinulle on ehkä muodostunut tavaksi tilata jotain tiettyä tuotetta. Nyt voit rauhassa etsiä kaikki sinua kiinnostavat tuotteet ja tilata ne juuri silloin kuin sinulle sopii.

Dermosil tarjoaa kirjautuneille tilaajille bonusjärjestelmän, jossa jokainen tilaamasi euro on 10 bonuspisteen arvoinen. Voit kerätä bonuspisteitä tai käyttää ne vaikka heti samassa tilauksessa. Bonuspisteillä voi valita ilmaisia tuotteita kaupan päälle bonustuotevalikoimasta.  Ja jos haluat bonuksia hieman enemmän, voit perustaa ryhmän ja saat bonukset myös tuttaviesti ostoksista. Win-win, sillä myös tuttavasi saavat jokainen bonukset omista tilauksistaan. Miltä kuulostaa?  Jos ryhmän vetäjä tekee tilauksen perinteisesti paperiversiona, ainoastaan tämä tilaaja saa bonukset. 

Alla vain muutamia otteita isosta, yli 400 tuotteen valikoimasta.

Kesäiset Dermosil-tuotteet

Kevätauringon säteet kutittavat iholla – ihanaa! Juuri nyt on kuitenkin tärkeää muistaa suojata talven aikana ohentunut kalpea iho haitallisilta UV-säteiltä. Parhaat tuotteet ulkoiluun ja kevätauringosta nauttimiseen löydät täältä!

Keväällä lumen vielä ollessa maassa auringonvalo heijastuu myös alhaalta päin kasvoihin. Iho saa nopeasti väriä. Usein ajatellaan että iho palaa vain kesällä ja aurinkovoidettakin käytetään vain silloin. Auringon polttama iho ei kuitenkaan ole keväällä mitenkään tavatonta. On tärkeä muistaa suojata talven aikana ohentunut kalpea iho päivävoiteella missä on suojakerroin tai käyttää tarvittaessa kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta. 

Suojaava päivävoide SPF 30 – suojakertoimella

KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Päivävoide SPF 30 on suojaava ja kosteuttava kosteusvoide aurinkosuojalla. Kasvovoide antaa suojaa auringon säteiltä ja ehkäisee ihon kuivumista. Aurinkosuojan sisältävän päivävoiteen säännöllinen käyttö auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

9,90 € / 50 ml

Aurinkovoide kasvoille SPF 30

Miellyttävän kevyt voide kasvoille suojaamaan ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Vedenkestävä voide imeytyy nopeasti jättäen kasvoille raikkaan ja luonnollisen tunteen. Korkea suojakerroin, SPF 30.

9,90 € / 50 ml

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

Suojaa tehokkaasti auringon säteille altistuvia herkkiä ihoalueita. Auttaa suojautumaan sekä UVA- että UVB-säteilyltä ja antaa erittäin korkean suojan.

6,50 € / 15 g

Kasvojen puhdistus

Kasvojen iho nauttii puhdistuksesta aamuin illoin. Aamulla raikastaen ja illalla päivän pölyt pois pyyhkien.  Minikokoinen pakkaus kulkee näppärästi mukana joka paikassa.  Puhdistusvaahtoa on saatavilla myös kolme kertaa isompana kuin mini. Hinta ei ole edes kaksinkertainen.

Vitamin E Puhdistusvaahto mini

E- ja B-vitamiineja sekä merileväuutetta sisältävä mieto puhdistusvaahto kasvoille. Poistaa myös kevyen vesiliukoisen meikin. Sopii kaikille ihotyypeille.

4,00 € / 50 ml

Suihkugeelit

Dermosil tarjoaa useita erilaisia suihkugeelejä eri mieltymyksiin. Ekologisuus näyttäytyy tuotteiden pakkauksissa hyvin. Pumppupulloihin on saatavilla täyttöpusseja, mikä on myös edullisempi vaihtoehto niin kuluttajalle kuin tuotteiden valmistajalle. 

Sparkling Suihkugeeli

SUOSITTU SPARKLING-TUOKSU!

Pirskahtelevan helmeilevää puhtautta! Raikas suihkugeeli pesee vartalon ihon kuplivan puhtaaksi ja täydellisen pehmeäksi, ihoa kuivattamatta. Suosikkituoksu keväältä 2019!

6,90 € / 500 ml

Sparkling Suihkugeeli täyttöpussi

Täyttöpussi säästää luontoa ja vie vähemmän tilaa roskiksessa. Täyttöpussi on yleensä hieman halvempi kuin täytettävä pullo. Dermosililla on kahteenkymmeneen eri tuotteeseen täyttöpussi. Suihkugeeleihin perheshampooseen, intiimisaippuaan sekä käsienpesuaineisiin.

Ympäristöystävällinen täyttöpussi pumppupulloon.

5,60 € / 500 ml

Hiustenhoito

Hiukset vaalenevat mutta samalla kuivuvat kesällä auringossa. Hiuksen pintakerros vaurioituu ja rakenne heikkenee sillä kosteustasapaino häiriintyy. Hiuksen ulkonäkö muuttuu elottomaksi. Hiuksia kannattaakin hoitaa kesällä eri tavoin kuin talvella. Kosteuttavat shampoot ovat hyvä vaihtoehto. Niiden lisäksi kosteuttavat hiusnaamiot, hoitoöljyt seerumit tai hiuksiin jätettävät hoitoaineet ylläpitävät hiusten kosteustasapainoa ja saavat hiukset näyttämään elinvoimaisemmilta.

Vaihtoehtoja Dermosililta löytyy useampia. Suosittuja ovat usein setit, josta löytyy shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio.

Tällä hetkellä tämä Arganöljyshampoo, Arganöljyhoitoaine ja Arganöljyhiusnaamio – setti on outlet-hintainen, vain 15€. Arganöljyä sisältävät hiustuotteet korjaavat ja ravitsevat kuivuneita sekä vahingoittuneita hiuksia. Täydellinen kesähiuksille.

Perheshampoo 60 ml

Koko perheen shampoo, joka sopii puhdistustuotteeksi eri hiuslaaduille. Miedot tensidit pesevät hiukset puhtaaksi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Vaaleanvihreässä shampoossa on puhtaan hedelmäinen tuoksu.

2,50 € 1,70 € / 60 ml

Virkistävä jalkavoide

Kesäisin myös jalat kaipaavat kosteutta. Ylellisen kevyt jalkavoide kosteuttaa ja virkistää tehokkaasti jalkoja ja sääriä tehden niistä silkkisen pehmeät ja miellyttävän tuntuiset. Tässä voiteessä on ihana, vastustamattoman raikas sitruunainen tuoksu.

6,50 € / 150 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

Ulkoillessa ja retkeillessä mikä onkaan mukavampaa kuin tietää että ripsiväri pysyy paikallaan eikä pienestä kesäsateesta tai uintiretkestä johtuen valu pitkin poskia. Toisaalta ripsiväri pitäisi saada puhdistettua helposti. Lämmin vesi on helppo ja ekologinen ratkaisu tähän. Ehdottomasti hyvä ja suositeltava ripsiväri!

Maximizing Moist Proof on väriltään musta ja kosteudenkestävä. Ei varise, vaan pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Ripsiväri pysyy ulkoiluretkillä ja jumpassa hikoillessa. Itkeäkin voit, ilosta tai surusta sillä tämä kestää myös kyyneleet. Mitä muuta ripsiväriltä voi vielä vaatia. Tämä on paras ripsiväri!

  • Huoleton käyttää
  • Sisältää hoitavaa E-vitamiinia ja kosteuttavaa panthenolia
  • Harja ja ripsivärin koostumus tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä
  • Hajustamaton
  • Sopii piilolinssien käyttäjille
  • Edullinen hinta, 9,80€

Puhdistusohje: Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.