Lapset

Yhteyksissä -kurssikokonaisuus ryhmille

Submitted by Sofia Peltoniemi on Ma, 21.11.2016 - 14:50

Yhteyksissä - kurssikokonaisuuden tavoite on vahvistaa osallistujien tietoisuustaitoja, kehotietoisuutta,  liikkumis- ja vuorovaikutustaitoja sekä avata uusia perspektiivejä ja oivalluksia.

Yhteyksissä -ohjaaja Sofia Peltoniemi ohjaa Yhteyksissä -palveluita mieluiten noin viiden kerran sarjoina, jossa jokaisella noin 1-4 tunnin mittaisella Yhteyksisä -kerralla on oma teemansa, esimerkiksi näin:

1. Yhteys itseen

2. Yhteys toiseen ihmiseen

3. Yhteys yhteisöön

4. Yhteys ympäristöön

5. Yhteys maailmaan

#tammelacool

Submitted by k_jotodo on Ke, 24.08.2016 - 21:53

Miksi Tammela on niin cool?

#tammelacool on Tampereen Tammelassa asuvien ihmisten ja siellä toimivien yritysten ja yhteisöjen luoma yhteisö, joka ylläpitää #tammelacool-kerhoa sekä järjestää erilaisia yhteisöllisiä yhteistyötapahtumia sekä tiedotusyhteistyötä Tammelan alueella. 

Tammelan tunnelmaa, ihmisiä ja historiaa juhlittiin ensimmäistä kertaa yhdessä 3.9.2016 järjestetyissä Tammelan korttelijuhlissa! Korttelijuhlat kokosi yhteen alueen ystävät, asukkaat, yritykset ja järjestöt. 

Yhteyksissä -työpaja

Submitted by meijulahja on Ti, 24.05.2016 - 15:18

Miten olet yhteydessä itseesi, toisiin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan?

Yhteyksissä -työpajassa on mahdollisuus virittäytyä ohjatusti uteliaan tutkivaan kehotietoisuuden tilaan, liikkua helposti lähestyttävällä tavalla kontaktissa itseen, ympäröivään tilaan ja muihin työpajan osallistujiin. 

Runoilevat patsaat

Submitted by meijulahja on Ti, 24.05.2016 - 15:02

Runoilevat patsaat pyrkivät ilostuttamaan ihmisiä odottamattomissa paikoissa ja tapahtumissa henkilökohtaisten pienoisesitysten kautta. Patsaiden voi nähdä joskus tanssivan tai  kuulla runoilevan, joskus jopa yhdessä yleisön kanssa. Jos kohtaat kadulla runoilevan patsaan, pysähdy hetkeksi kuuntelemaan tai antaudu leikkisään tanssiin.

Subscribe to Lapset