Esitys

"Staattista liikettä" -esitys- ja työpajakokonaisuus

Submitted by Hanna Kahrola on Ma, 21.11.2016 - 12:16

Staattista liikettä on sooloteoksen ja työpajan yhdistelmäkokonaisuus, jossa tarkastellaan liikkumattomuutta kehollisista ja yhteiskunnallisista näkökulmista.

Sooloteos perustuu staattiseen elämäntapaan. Teoksen kautta kehollistuva liike-, tai paremminkin liikkumattomuusmateriaali syventyy kehon staattisuuden ilmiöihin. Työpajassa kokeillaan staattisen liikkeen harjoituksia, jotka ovat nousseet aiheen ja taiteellisen tutkimuksen pohjalta. Esitys ja työpaja on mahdollista järjestää myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

#tammelacool

Submitted by k_jotodo on Ke, 24.08.2016 - 21:53

Miksi Tammela on niin cool?

#tammelacool on Tampereen Tammelassa asuvien ihmisten ja siellä toimivien yritysten ja yhteisöjen luoma yhteisö, joka ylläpitää #tammelacool-kerhoa sekä järjestää erilaisia yhteisöllisiä yhteistyötapahtumia sekä tiedotusyhteistyötä Tammelan alueella. 

Tammelan tunnelmaa, ihmisiä ja historiaa juhlittiin ensimmäistä kertaa yhdessä 3.9.2016 järjestetyissä Tammelan korttelijuhlissa! Korttelijuhlat kokosi yhteen alueen ystävät, asukkaat, yritykset ja järjestöt. 

Runoilevat patsaat

Submitted by meijulahja on Ti, 24.05.2016 - 15:02

Runoilevat patsaat pyrkivät ilostuttamaan ihmisiä odottamattomissa paikoissa ja tapahtumissa henkilökohtaisten pienoisesitysten kautta. Patsaiden voi nähdä joskus tanssivan tai  kuulla runoilevan, joskus jopa yhdessä yleisön kanssa. Jos kohtaat kadulla runoilevan patsaan, pysähdy hetkeksi kuuntelemaan tai antaudu leikkisään tanssiin.

Subscribe to Esitys