Yhteyksissä -työpaja

Submitted by meijulahja on Ti, 24.05.2016 - 15:18
Kuva
Kuva: Heikki Järvinen

Miten olet yhteydessä itseesi, toisiin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan?

Yhteyksissä -työpajassa on mahdollisuus virittäytyä ohjatusti uteliaan tutkivaan kehotietoisuuden tilaan, liikkua helposti lähestyttävällä tavalla kontaktissa itseen, ympäröivään tilaan ja muihin työpajan osallistujiin. 

Yhteyksissä on yläkäsite Sofia Peltoniemen kehittämälle lähestymistavalle, jossa hän yhdistää ja soveltaa tietoisuustaitoja, somaattisia liikemenetelmiä, autenttista liikettä ja kontakti-improvisaatiota omalla tavallaan. Tavoitteena on lisätä kehon ja mielen integraatiota ja tarjota monenlaisia yhteyden ja yhteenkuuluvuuden kokemuksia.

Teemme  esim. liikkeellisiä ja tanssillisia leikkejä. Lisäksi voimme halutessamme jakaa omia havaintojamme toisten kanssa ja oppia samalla toinen toisiltamme. Kaikki tunnin tehtävät ovat vapaaehtoisia ehdotuksia. Osallistujia tuetaan säätelemään havainnointinsa ja toimintansa intensiteettiä ja syvyyttä oman itsetuntemuksensa mukaan. Mitään tiettyä ei tarvitse tehdä, ajatella tai kokea.

Työpajat soveltuvat hyvin monen ikäisille ja monenlaisille ihmisille: lapsille (yli 7-vuotiaille), nuorille, aikuisille ja ikäihmisille. Ohjaaja on tottunut räätälöimään sisältöjä ja ohjaustaan kuhunkin yhteyteen ja osallistujille sopiviksi. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita.

Työpaja on kokemusten mukaan ihanteellinen esimerkiksi:

klubien ja tapahtumien yhteyteen. 

sosiaali- opetus tai kulttuurialan opiskelijoille ja työyhteisöille

 

Sofia on ohjannut Yhteyksissä -tuokion esimerkiksi Jotain Odottamatonta Klubilla 9.12.2015  (LISÄÄ TULOSSA)

 

Hinta

Kysy tarjous. 

Tapahtuman kesto

Työpajan kesto on sovittavissa. Suosituskesto on 1-4 tuntia. Useamman tunnin mittaisena välissä voi olla tauko.

Tuotanto

Suunnittelu ja ohjaus: Sofia Peltoniemi

Lisätiedot ja yhteydenotot

sofia.peltoniemi@gmail.com