Hyvinvointia liikkeestä ja musiikista -ohjattu kokonaisuus

Submitted by meijulahja on Ti, 24.05.2016 - 14:45
Kuva

Millaista liikettä ja kokemusten jakamista kaipaat?


Yhdistämme liikettä, tanssitaidetta ja musiikkia. Lähtökohtana on, että kaikki liike on arvokasta ja että kaikki osaavat tanssia. Sama pätee musisointiin. Aiempia taitoja ei tarvita. Jokainen voi osallistua omista lähtökohdistaan käsin. Kouluttautuneiden ja kokeneiden alan ammattilaisten ohjauksessa saamme yhdessä aikaan harmonisen ja kaikille osallisille merkityksellisen kokemuksen.  Ammennamme pajoihin inspiraatiota luonnosta. Teemoina ovat esim. maa, vesi, tuli, ilma ja tila. 

Toiminnan tavoitteena on lisätä osallistujien onnistumisen tunteita, kehittää yleiskuntoa, tarjota virkistystä ja yhteisöllisyyden tunnetta.

Tanssitaiteilijat Sofia Peltoniemi ja Maija Ikonen ovat ohjanneet näitä kehittämiään ja suunnittelemiaan Hyvinvointia liikkeestä ja musiikista -kokonaisuuksia aikaisemmin palvelutalossa ja vanhainkodissa. 

Hinta

Hyvinvointia liikkeestä ja musiikista -työpaja sisältää 20h ohjattua toimintaa. Yhden pajan kesto on yleensä 60 min. Osallistujamäärä yhdessä pajassa max. 10-15 henkilöä (riippuen kunnosta ja käytettävästä tilasta). 

Hinta: Kysy tarjous sofia.peltoniemi (at ) gmail.com

Kohdeyleisö
Tapahtuman kesto

Esimerkki 20h työpajakokonaisuudesta:

Neljälle vanhainkodin osastolle, kerran viikossa, viiden viikon ajan (yhteensä 20h). 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

sofia.peltoniemi (at) gmail.com