Yhteyksissä -kurssikokonaisuus ryhmille

Submitted by Sofia Peltoniemi on Ma, 21.11.2016 - 14:50
Kuva

Yhteyksissä - kurssikokonaisuuden tavoite on vahvistaa osallistujien tietoisuustaitoja, kehotietoisuutta,  liikkumis- ja vuorovaikutustaitoja sekä avata uusia perspektiivejä ja oivalluksia.

Yhteyksissä -ohjaaja Sofia Peltoniemi ohjaa Yhteyksissä -palveluita mieluiten noin viiden kerran sarjoina, jossa jokaisella noin 1-4 tunnin mittaisella Yhteyksisä -kerralla on oma teemansa, esimerkiksi näin:

1. Yhteys itseen

2. Yhteys toiseen ihmiseen

3. Yhteys yhteisöön

4. Yhteys ympäristöön

5. Yhteys maailmaan

Nämä viisi kertaa ovat toisiaan tukeva, syvenevä ja laajeneva kokonaisuus. Osallistujilla on mahdollisuus peilata tämän kautta laajemminkin näitä teemoja elämässämme ja niihin liittyviä arvojaan tai sitä mitä kukin itse haluaakaan. Lisäksi voimme halutessamme jakaa omia havaintojamme toisten kanssa ja oppia samalla toinen toisiltamme. Kaikki tunnin tehtävät ovat vapaaehtoisia ehdotuksia. 

Yhteyksissä –kokonaisuudet ryhmille soveltuvat hyvin monenlaisille ihmisille, aikuisille ja ikäihmisille. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita. Ihanteellinen esim.  harrastus- tai opiskeluryhmille ja työyhteisöille.

Hinta

Pyydä tarjous sofia.peltoniemi (at) gmail.com

Lisätiedot ja yhteydenotot

sofia.peltoniemi (at) gmail.com