Mielen kuntosali -mielenhallintakurssi

Submitted by Jenni Sofia on Ma, 21.11.2016 - 14:43
Kuva

Mielen kuntosalilla ymmärrät, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Saat konkreettiset välineet, jotka auttavat löytämään omat voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaali.

Mielen kuntosali on mielen treenaamista. Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme ja vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Opit tunnistamaan omat rajoittavat mielen toiminnot, pääsemään niistä eroon ja olemaan paras versio itsestäsi.

Neljän kerran kurssilla (4x2h) tutustumme syvemmin mielen toimintaan ja saat paljon konkreettisia harjoituksia arkeesi. Teemoina mm. minäkuva ja itsetunto, arvot ja uskomukset, tavoitteet, haitalliset uskomukset, voimavarat, oma potentiaali ja stressin keventäminen. Jokaisella kerralla teemme myös pidemmän syvärentoutuksen.

Mielen valmennuksen työkaluina käytän mm. NLP:tä, mentaalivalmennusta, mindfulnessia, positiivista ja ratkaisukeskeistä psykologiaa, meditaatiota sekä suggestiorentoutusta.

Ajatukset luovat maailmasi! 

Hinta

Pyydä tarjous

Kohdeyleisö
Tapahtuman kesto

8h